Price-Wise Controlling Eagerness - Mild Green Weidlich Liquid.

Min mamma som lärare

Min mamma arbetar som lärare på komvux i västerås och hon är verkligen otroligt bra på det hon gör. Hon har alltid vart väldigt bra på att lära ut saker även när vi var små, så hon har verkligen gåvan om man säger så. Det är ju inte alla som har det tyvärr. Och det som är jobbigt är när de som inte har gåvan att lära ut blir lärare, det blir ju inte bra för eleverna som ska studera. Det blir för det första mycket svårare att lära sig och ta in kunskapen om läraren inte gör det intressant och kul, så där förlorar man ju väldigt mycket vilket är synd. Jag har haft ett par sådana lärare genom åren jag gick i skolan och jag måste verkligen säga att man märker en otrolig skillnad på om det är en bra eller dålig lärare. Men hur som helst så har min mamma arbetar som lärare på det här komvuxet ett bra tag nu och hon blir bara bättre och bättre. Alla hennes elever tycker att hon är en otroligt bra undervisare och det känns ju verkligen skönt att hon blir uppskattad på det sättet. Det hade jag verkligen velat om jag arbetade som lärare, så det är ju det som är målet om man jobbar som lärare. Jag vet dock inte hur länge hon hade tänkt att jobba kvar där då hon har pratat lite om att eventuellt byta skola. Det är inte för att hon inte gillar det här stället, men man behöver ju lite förändring ibland och sen så vill man ju alltid utveckla sig inom sin roll. Så jag tror nog att hon kommer att hitta ett nytt jobb snart där hon får utvecklas som lärare. Det blir nog riktigt bra det tror jag nog faktiskt.